2017. máj 07.

Kampány a MŰÚT-ért!

írta: Longmusicproduction
Kampány a MŰÚT-ért!

Támogatói nap és egy újabb készülő MŰÁBRÁND története...

059_teljes-borito.jpg

"A MŰÚT folyóirat szorult helyzetében vállalom, hogy egy éven át, próbaképpen havi 3.000.- Ft-ot utalok a Műutot kiadó alapítvány számára (Szépmesterségek Alapítvány, 11734004-20412245-00000000). Ha összejönne még vagy 100 ember, elérhetnénk, hogy a 4 helyett ismét 6 lapszám jelenhessen meg évente, és a Műút portál is nyugodtan működhetne. Aki havi 5.000.- Ft. fölötti összeget utal át, annak nevét támogatóként megjelentetjük a print folyóiratszámokban."

Kishonthy Zsolt facebook- posztját olvasva úgy döntöttünk, segítünk, mégpedig azzal, amiben a legjobbak vagyunk: hogy a folyóirat ügyének híre minél több leendő támogatóhoz eljuthasson, eseményt szervezünk, melyen a jelenlévőkkel készült interjúkból készített szpotokkal kampányolunk online, később pedig mindezt egy új MŰÁBRÁND-epizóddá gyúrjuk, melyet az online platformok mellett a 9.kerületi TV és a D1 TV műsorában is láthatnak a nézők.

Az ötlet megszületett és egy órával később már a MissionArt Galériában ültünk, hogy kidolgozzuk a részleteket. 
Másnapra terjedelmes lista érkezett e-mailben azon kollégák és MŰÚT-barátok nevével, akiket mozgósítani lehet(és érdemes).

Miután az esemény is elkészült-ami már első nap rengeteg megosztást kapott-, nincs más dolgunk, mint várni a csütörtököt!
Fotók, szpotok, MŰÁBRÁND hamarosan...

( Részletek itt! )

Szólj hozzá

Műút Így készül